Beställ transport allt efter dina behov

Beställningskörningar till underhållning och fritid | Euraåminne−Raumo−Lappnäs−övriga Finland

SaBus/SaTaxi kan alltid erbjuda flexibla eller skräddarsydda beställningskörningar i hela Finland. Vi erbjuder transporter i en avslappnad atmosfär för festande grupper, möhippor eller svensexor eller pendlare, oavsett destination. Vi erbjuder mångsidiga beställningskörningar med hjälp av vår vänliga och kundserviceorienterade personal för alla typer av kundgrupper; be om en offert för t.ex. en klassresa, konferensresa, sightseeing- eller shoppingresa eller den transportservice du har behov av. SaTaxi är branschmedlem i Suomen Matkatoimistoalan liitto ry. Kontakta oss och berätta om dina reseplaner, så kan vi planera en resa anpassad för dina behov!

Res bekvämt med våra bussar i hela Finland

SaBus erbjuder fordon med mångsidiga och högkvalitativa lösningar för både mindre och större gruppers transportbehov, från beställningskörningar till paketresor. Mindre grupper kan resa lyxigt i vår VIP-buss med plats för 19 personer och större grupper i våra turistklassbussar med plats för 50 och 54 personer. Alla våra stora fordon har naturligtvis säkerhetsbälten, toaletter, luftkonditionering och bl.a. DVD- eller ljudutrustning.

Alla våra fordon är utrustade med alkolås, för extra säkerhet bl.a. vid transport av skolgrupper.

Beställningskörningar också för företag

Överlåt transporten av din personal till våra erfarna förare! Mässor, möten, seminarier och andra tillställningar eller evenemang hanteras bekvämt och smidigt enligt bokad tidtabell.

Varje transport sköts både pålitligt och tryggt, oavsett om du behöver en kortare eller längre beställningskörning. 

Kontakta oss och be om en offert!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *