Tilausajot tarpeesi mukaan Eurajoki-Rauma-Lappi ja koko Suomi

SaBusin ja SaTaxin palveluista löytyy aina joustavia tai vaikka räätälöityjä tilausajoja koko Suomeen ja vaikka ulkomaille.

Meillä kyyditään rennoissa tunnelmissa luokkaretkeläiset, pelireissulaiset, polttariporukat tai työmatkalaiset, mikä määränpääsi sitten ikinä onkaan. Tarjoamme monipuoliset tilausajot ystävällisen ja asiakaspalveluhenkisen henkilöstömme voimin kaikille asiakasryhmille – pyydä tarjous esimerkiksi kokousmatkasta, ruskaretkestä, tutustumis- tai ostosmatkasta tai mistä tahansa tarvitsemistasi matkapalveluista. SaTaxi on Suomen Matkatoimistojen liiton toimialajäsen. Ota yhteyttä ja kerro matkasuunnitelmasi, niin suunnitellaan yksilöity reissu juuri teitä varten!

Mukavaa matkantekoa busseissamme ympäri Suomen

SaBusin kalustosta löytyvät monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut niin pienempien kuin suurempienkin ryhmien kuljetustarpeisiin aina tilausajoista valmismatkoihin. Toukokuusta 2019 lähtien olemme saaneet tilausajoihin vahvistusta Liikenne Pihlavamäki Ky:stä, joka tänä päivänä toimii osana SaTaxin tilausajotoimintaa. 


Kalustomme kattaa 13 bussia, ja linja-automme soveltuvat 1–60 henkilön kuljetuksiin. Esimerkiksi pienemmät ryhmät reissaavat ylellisesti 19-paikkaisella VIP-bussillamme, ja suurempien ryhmien kuljetusta varten kalustoomme kuuluu 50- ja 54-paikkaiset turistiluokan bussit. Kaikissa isoissa autoissamme on luonnollisesti turvavyöt, WC:t, ilmastointi ja mm. DVD- tai audiolaitteisto.


Kaikki automme on varustettu alkolukoilla mm. koululaisryhmien kuljetuksia varten.

Tilausajot myös yrityksille

Luota yrityksesi henkilöstön kyyditseminen kokeneiden kuskiemme käsiin! Messut, kokoukset, seminaarit sekä muut tapahtumat tai tilaisuudet hoidetaan kätevästi ja helposti tilaamasi aikataulun mukaan.
Tarvitsitpa tilausajot sitten lähelle tai kauemmas, meiltä saat luotettavasti ja turvallisesti kyydin kuin kyydin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!