Tilausajot tarpeesi mukaan

Tilausajot viihteelle ja vapaalle | Eurajoki-Rauma-Lappi-koko Suomi

SaBus / SaTaxi:n palveluista löytyy aina joustavia tai vaikka räätälöityjä tilausajoja kautta koko Suomen. Meillä kyyditään rennoissa tunnelmissa viihteelle lähtijöitä, polttariporukoita tai työmatkalaisia, mikä määränpääsi sitten ikinä onkaan. Tarjoamme monipuoliset tilausajot ystävällisen ja asiakaspalveluhenkisen henkilöstömme voimin kaikille asiakasryhmille; pyydä tarjous vaikka luokkaretkestä, kokousmatkasta, ruskaretkestä, tutustumis- tai ostosmatkasta tai mistä tahansa tarvitsemistasi matkapalveluista. SaTaxi On Suomen Matkatoimistojen liiton toimialajäsen. Ota yhteyttä ja kerro matkasuunnitelmasi, niin suunnitellaan yksilöity reissu juuri teitä varten!

Mukavaa matkantekoa busseissamme ympäri Suomen

SaBus:n kalustosta löytyy monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut niin pienempien kuin suurempienkin ryhmien kuljetustarpeisiin aina tilausajoista valmismatkoihin. Pienemmät ryhmät reissaavat ylellisesti 19-paikkaisella VIP-bussillamme ja suurempien ryhmien kuljetukseen kalustoomme kuuluu 50- ja 54-paikkaiset turistiluokan bussit. Kaikissa isoissa autoissamme on luonnollisesti turvavyöt, WC:t, ilmastointi ja mm. DVD- tai audiolaitteisto. 

Kaikki automme on varustettu alkolukoilla mm. koululaisryhmien kuljetuksia varten .

Tilausajot myös yrityksille

Luota yrityksesi henkilöstön kyyditseminen kokeneiden kuskiemme käsiin! Messut, kokoukset, seminaarit sekä muut tapahtumat tai tilaisuudet hoidetaan kätevästi ja helposti tilaamasi aikataulun mukaan. 

Tarvitsitpa tilausajot sitten lähelle tai kauemmas, meiltä saat luotettavasti ja turvallisesti kyydin kuin kyydin. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *